VforVintange #18

V for VINTAGE #18
8-9 Aprilie
Grand Hotel du Boulevard

Ediția cu numărul #18 V for VINTAGE, primul și cel mai mare târg de design românesc contemporan și cultură vintage, conector al inițiativelor locale de design, are loc pe 8-9 aprilie la Grand Hotel du Bulevard. Pentru două zile, intersecția dintre Calea Victoriei și Bulevardul Regina Elisabeta devine loc de întâlnire pentru cea mai mare comunitate de pasionați de design contemporan, vintage autentic, accesorii, bijuterie de autor și design de obiect.

În această primăvară celebrăm la V for VINTAGE #18 libertatea de a alege ce e mai bun pentru tine. Ia-ți așadar ochelarii de primăvară și fii pregătit pentru Insta’stories și cele mai cool alegeri:

DESIGN VESTIMENTAR // ACCESORII ȘI BIJUTERIE DE AUTOR
DESIGN DE OBIECT // VINTAGE AUTENTIC

#contemporary: design românesc contemporan
Conectam și intersectăm designeri din industria creativă. Peste 100 de creatori atent selectați își expun colecțiile: piese vestimentare, accesorii unicat, bijuterie de autor și obiecte de artă decorativă #designedwithpassion
Ca de fiecare dată, tema dă tonul! – colecțiile designerilor au ca unealtă principală elementul de styling, într-o ediție în care detaliile fac diferența.

#collection: vintage autentic
Peste 10 colecționari aduc vintage autentic, spre bucuria pasionaților de bijuterii cu poveste și a comorilor bine păstrate.

#happening: shopping alternativ
Două zile dedicate comunității oamenilor pasionați de design, artă, experiment, simț estetic și contemporan.

#futuredesign: perspective noi
Îi susținem pe cei la început de drum pentru că au potențial. La V for VINTAGE dedicam un spațiu Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. In sectiunea Future Design din cadrul târgului studenții expun colecții dedicate și instalații #youngdesigners

#specialguest
Laura Hîncu este designerul invitat special la Ediția #18. Colecția prezentată, Silk Essentials by Laura Hîncu, cuprinde piese delicate, linii fluide și detalii minimaliste, realizate exclusiv din mătase naturală.

#premiile V for Vintage #18
Beau Monde și Marie Claire premiază cele mai creative spirite. Premiile sunt oferite designerilor care se evidențiază prin originalitate, expresivitate, imaginație și inovație.
Premiul de Popularitate este oferit de SUPER33 Studio celui mai popular designer la V for Vintage #18 – What’s your favourite?

Vino la #VforVintage18
Susținut de Banca Transilvania
Auzit la Radio Guerrilla
Povestit pe Marie Claire, Cosmopolitan, Beau Monde
În colaborare cu UNArte Fashion Design, Universitatea de Artă şi Design din Cluj-Napoca, Facultatea de Arte si Design Timisoara
Înfrumusețat de Floria.ro și Floria la Evenimente

vforvintage.ro
8 si 9 aprilie 2017
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5
Program
Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei
#vforvintage #itsinthedetails

#ShukarBijoux, vine la VforVintange#18 că noua colecție îngeri.

Colecția Îngeri are și o poveste, după urmează:

Ineul Îngeri – Aripa de argint reprezintă îngerul pozitiv, aripa de alamă semnifică îngerul negativ, ambele aripi sunt unite de cupru, care este un catalizator de energie, dintre cei doi îngeri. Inelul evidențiază dualitatea prezentă în fiecare ființă umană.
Plecând de la ideea de dualitate, am creat colecția Îngeri, formată de cinci obiecte. Jocul de alamă, argint și cupru  pune accentul pe faptul că nici binele, nici răul nu se găsesc în formă pură în timpul vieții.
Alegerea ca material pielea aduce colierului lung nuanța naturală a colecției și cercei asimetrici creează un efect de alungire al feței. 
Prin materiale și utilizarea de asimetrie, colecția oferă o abordare contemporană, simbolică și minimalistă al unui motiv romantic.

Design-ul colecției îi aparține Ralucăi Polea și bijuteriile sunt lucrate pe ciocan și nicovală de Icruș Florea

Inelul îngeri a fost conceput de către Iulia Tonegaru, printre primele bijuterii din gama ShukarBijoux, fiind astăzi un produs vedetă.

Vă așteptăm cu drag la eveniment!


Online storytellers: Igloo media, Designist.ro, Modernism Punct Ro,Kudika.ro, Neaparat.ro, FEEDER.ro, Adevărul, Urban.ro, Brrlog,TheTrends.ro, anyplace.ro online magazine, Televiziunea online Senso TV,Romania libera, Orasul Vorbeste, FEMEI IN AFACERI, Life.ro, The Institute,IQads, Metropotam, Business Woman, Orasul Meu, FeteleStiu.ro, InOras.ro,Bucharest City App, Visuell, Petocuri.ro – Cea mai selecta comunitate de femei, Bucharest style, readmymind Blog, Bucuresti Stilat, Kfetele.ro,Revista Atelierul, MuJeR.ro, casamea.ro, IQool

Lasă un răspuns