ShukarBijoux si VideoBread

Shukar Bijoux se pregătește pentru prima campanie de crowdfunding – colectare de fonduri printr-o platformă specializată în acest sens. În cadrul comunității New Media School de la Universitatea Alternativă, unul dintre fondatorii inițiativei sociale i-a cunoscut pe baieții de la VideoBread.

Mihai  și Ionuț, tineri profesionisți în producția video au început o colaborare pentru dezvoltarea brandului Shukar Bijoux, realizând primul video de prezentare pentru campania de crowdfunding – colectare de fonduri, alături de echipa Shukar Bijoux, lucrând la un concept creativ care să scoată în evidență esența afacerii SB și totodată oamenii din spatele brandului. Pe parcursul video-ului de crowdfunding putem observa de la meșteșug la design, alături de o doza de antreprenoriat social și noi orizonturi, noua colecție Îngeri.

Ne-am bucurat să creionăm alături de Mihai și Ionuț, regia pentru povestea noastră ce va ajunge peste hotare și va contribui la revitalizarea meșteșugului argintarilor, promovând patrimoniul imaterial al etniei rome. Cu mult entuziasm, trudă și pasiune veți putea observa o echipa tânără și dinamică, plină de viață și vise, ce țintesc către un viitor mai bun, unde societatea este mai tolerantă, oamenii incluși pe piața forței de muncă și cu toții lucrând către obiective comune.

 

În cadrul acestei experiențe ne dorim să oferim publicului larg, oportunitatea de a cunoaște povestea Colecției Îngeri, realizată sub design-ul Ralucăi Polea și lucrate de către Icruș FloreaColecția Îngeri numără cinci piese în cadrul gamei, precum: două coliere, o brățară, un inel și o pereche de cercei. Fiecare piesă a fost gândită să îmbine design-ul de bijuterie contemporană, alături de un mix de materiale: cupru, alamă, piele și argint.  Inelul Îngerilor – Aripa de argint reprezintă îngerul pozitiv, aripa de alamă semnificănd îngerul negativ; ambele aripi sunt unite de cupru care semnifică energia și transferul se face prin cei doi îngeri.

Inelul conturează dualitatea prezentă în fiecare ființă umană. Extinzând ideea dualității, am creat această colecție.  Jocul accentuat de alamă, argint și cupru reamintește faptul că nici binele, nici răul nu se găsesc în formă pură în timpul vieții. Alegerea pieii ca material de legătură pentru coliere lungi accentuează nuanța naturală a colecției și cerceii asimetrici creează un efect de prelungire a feței.
Prin combinarea materialelor și utilizarea asimetriei, colecția oferă o abordare contemporană, simbolică și minimalistă a unui motiv romantic.

Alături de noi, Andreea Marinescu, ne-a făcut plăcerea să pozeze cu prima colecție îngeri, bucurându-se de libertatea, unicitatea și frumusețea gamei de bijuterie Shukar Bijoux. Andreea, deține un blog unde spune ce gândește, intitulat tocănița de realitate.

În continuare ne-am gândit să vă lăsăm cu un teaser al campaniei de crowdfunding – colectare de fonduri, ce are ca obiectiv atingerea unei sume de investiție pentru primul magazin de bijuterii Shukar Bijoux și dezvoltarea unor noi colecții SB ce vor face clienții fericiți. Dorim să transformăm libertatea fiecărei femei în unicitate prin bijuterii croite special pentru ele ce le vor evidenția trasăturile frumoase.

Lasă un răspuns