ShukarBijoux la Fusion Arts

Fusion Arts – comunitatea artistilor si iubitorilor de arte!

Vara aceasta Fusion Arts prezinta Urban Graden Party – escapada ideala pentru iubitorii de arte, frumos si nopti calde de vara!

Daca te regasesti in descriere ramai aproape pentru ca anul acesta am pregatit si mai multe surprize decat in editia precedenta!

In perioada mai-octombrie, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace devine un hot spot al artelor si industriilor creative: petreceri in aer liber si expozitii de arta, aduc impreuna lucrari din domeniul arhitecturii, sculpturii, picturii, modei, accesoriilor hand-made, design-ului de interior, de produs si multe altele. Impreuna cu concerte live, proiectii, video mapping, show-uri de stand-up comedy sau improvizatii de teatru, evenimentele propuse prin proiectul Fusion Arts creaza un mix cultural eterogen si aduc manifestari artistice variate aproape de public.
———–

Shukar Bijoux, participă la acest eveniment cu bijuteriile shukare, aveți ocazia să vizualizaţi COLECȚIA ÎNGERI, gândită cu multă precizie și creativitate de către RALUCA POLEA și lucrate de ICRUȘ FLOREA.

ANGELS

———–
Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public, artistii din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje , petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Lasă un răspuns