Tony Costea-manager de proiect SB

Tony Costea – Manager de Proiect

Tony este un tânăr cu ambiţie. Pentru el totul a pornit de pe băncile facultăţii, unde acest tânăr îşi contura dorinţa de implicare şi de a avea un impact real în societate.
Cum crede că reuşeşte acest lucru?
Răspunsul a fost implicarea în sectorul nonprofit, unde a acumulat o experienţă de 5 ani, fiind voluntar la diferite ONG-uri şi lucrând alături de un ONG unde a învăţat buna guvernare şi cum se realizează şi se menţine o administrare productivă.
Următorul pas fost realizarea, construirea unui ONG, ATDDE.ro, cu o mână de tineri dornici să schimbe societatea românească şi să ofere o alternativă inovatoare în ceea ce priveşte dezvoltarea comunităţii locale şi regionale, promovarea diversităţii culturale şi dezvoltarea incluziunii sociale. Cei 5 ani alături de diferite organizaţii nonprofit l-au învăţat următoarele aspecte: lucrul în echipă, dorinţa de învăţare continuă şi cel mai important lucru, care crede că îl defineşte, valoarea intitulată seriozitate, fiind mai presus de toate.
A terminat facultatea de Ştiinţe Sociale şi Administrative, având programul de studii Relaţii Internaţionale şi Studii Europene. Totodată, masteratul de Politici Publice şi Integrare Europeană, este pasionat de problematica politicilor publice în diferite domenii. Este un promoter al educaţiei, pe care o consideră un concept central în formarea și dezvoltarea tinerilor pentru generaţiile viitoare.

Inițiativa Shukar Bijoux, îi oferă posibilitatea și oportunitatea tânărului antreprenor să motiveze și să ducă grupuri vulnerabile către un nou orizont de dezvoltare. Pur și simplu, își găsește satisfacția în implementarea provocăriilor antreprenoriale sociale și dorește ca inițiativa ShukarBijoux să ajung o bună practică în economia socială din România și o afacere globală.
Tony Costea: 25 de ani
Descriere: Ambiție și Antreprenoriat.
Nr. contact: 0741 459 281
E-mail: tony.costea@atdde.ro
Website:
www.atdde.ro
www.shukarbijoux.ro

0

Your Cart