Raluca Polea- designer SB

Raluca Polea – designer SB

Am 32 de ani, sunt artist plastic,absolvent al UNArte, cu o experiență în domeniul vizual de 10 ani. Căutările mele artistice, înglobează bijuterie, moda, expoziții de fotografie, conceperea și organizarea evenimentelor culturale ,șcenografie, și designul de mobilier. Am avut colaborări cu Teatrul Maria Filotti, Centrul de Creație Brăila, Muzeul Brăilei. Extinzând motivul dualității îngerilor din inelul Shukar Bijoux ,am creat setul ce cuprinde o pereche de cercei, o brățară, și două variante de coliere.Unul la baza gâtului,conceput pentru a fi purtat la un decolteu și colierul lung, care aduce o noanță boho-chic colecției. Setul este creat folosind diferite combinații ale materialelor de baza- argint,alama și cupru, aducând un element nou, pielea și punând accent pe asimetrie. Prin îmbinarea materialelor și liniile asimetrice, colecția propune o abordare contemporana, simbolică a unui motiv romantic -aripile îngerilor. Este gândită pentru femeia urbană, ce dorește să fie în trend, dându-i posibilitatea să o folosească atât ca accesorii pentru zi, la o ținută casual, cât și pentru evenimente.

Colecția Îngeri are și o poveste, după urmează:

Ineul Îngeri – Aripa de argint reprezintă îngerul pozitiv, aripa de alamă semnifică îngerul negativ, ambele aripi sunt unite de cupru, care este un catalizator de energie, dintre cei doi îngeri. Inelul evidențiază dualitatea prezentă în fiecare ființă umană.
Plecând de la ideea de dualitate, am creat colecția Îngeri, formată de cinci obiecte. Jocul de alamă, argint și cupru  pune accentul pe faptul că nici binele, nici răul nu se găsesc în formă pură în timpul vieții.
Alegerea ca material pielea aduce colierului lung nuanța naturală a colecției și cercei asimetrici creează un efect de alungire al feței. 
Prin materiale și utilizarea de asimetrie, colecția oferă o abordare contemporană, simbolică și minimalistă al unui motiv romantic.

Pentru mai multe detalii despre Raluca, haideți pe webiste-ul ei: http://ralucajewelry.blogspot.ro/

0

Your Cart