Icrus Florea – bijutier SB

Icruș Florea– un meșteșugar argintar aflat la a zecea generație de meseriași care transformă argintul și aurul în bijuterii care să aducă unicitate, arătând frumusețea nativă a fiecărei femei. M-am apucat de meseria de bijutier la vârsta de 30 ani, până atunci am avut o firmă de construcții. Împreună cu Shukar Bijoux am reușit să duc mai departe dorința mea de a duce arta bijuteriei la un alt nivel și să transform fiecare bijuterie în una specială.

ShukarBijoux: Cum ai ajuns la meşteşugul argintarilor?

Eu am o poveste mai diferită, la noi, în familie, meseria de practică din generaţie în generaţie. Până pe la 30 de ani am avut o firmă de construcții și după m-am gândit să fac şi eu o bijuterie, în familie fiind o activitate de zilnică.  Ce să vezi?

            Aşa a apărut prima bijuterie, îmi place ceea ce fac şi după m-am îndragostit de meserie şi a devenit o activitate de zi cu zi.

ShukarBijoux:  Ce vrei să faci pe viitor?

            Îmi doresc să îmi fac atelierul de bijuterii, să aduc meseria către cei tineri din etnia mea. Vreau să schimb societatea în care trăiesc, cred că o fac deja prin bijuteriile pe care le ofer către doamne, aratând frumuseţea lor interioară, faptul că ele sunt unice.

ShukarBijoux: Cum faci asta?

            La ShukarBijoux lucrăm cu un design aparte, căutăm acele bijuterii, unice şi ele, doar sunt făcute manual, să găsească persoana potrivită pentru ele.

Dacă vreți să mă vedeți în acțiune, vă aștept pe canalul de youtube al SB:

0

Your Cart