Despre noi

Despre noi

Firma Innovative Consulting Team deține brand-ul de bijuterii Shukar Bijoux, ce urmărește crearea unei game de bijuterii speciale din argint, realizate de meșteșugarii rromi, îmbinată cu un design unic.

Obiectivul nostru

Este cel de a face din brandul Shukar Bijoux unul puternic, care să aibă un impact la nivel atât național, cât și internațional, prin bijuteriile de inspirație romă pe care meșteșugarii le vor realiza. În acest fel, vom contribui implicit la dezvoltarea și promovarea comunităților rome, aducând în fața publicului larg o nouă latură a acesteia.

Ce oferim

Gama de produse Shukar Bijoux cuprinde inele, cercei, brățări, pandantive, dar urmărim și dezvoltarea altor modele care să satisfacă dorințele clienților. Acestea vor avea ca sursă de inspirație tradiția rromă, reinterpretând vechi simboluri ale acesteia, iar acestea vor fi confecționate manual, din argint 925, de cea mai bună calitate.

Cui ne adresăm?

Produsele noastre se adresează segmentului feminin, ce își dorește un lucru de calitate, realizat cu grijă, designul fiind creat special pentru ele.

Filosofia firmei are la bază calitatea și designul într-un mod cu totul special: tradiționalul, prin care argintarii romi își vor pune amprenta experienței din acest meșteșug, combinată cu semnătura modernă a designerilor asupra bijuteriilor.

Contribuția proiectului "FII TARE! - Tineri antreprenori responsabili"

Finanțarea obținută în cadrul proiectului "FII TARE! - Tineri antreprenori responsabili" a constituit pilonul dezvoltării afacerii Shukar Bijoux. Prin intermediul acestei finanțări, am reușit să punem bazele materiale pentru inițierea afacerii, de la materie primă până la resurse umane.

0

Your Cart