Cloud NO9 Yellow is the spirit!

Cloud No. 9 Pop-Up Store se redeschide în weekend-ul 7-8 octombrie, la The ARK.

Peste 50 de designeri români va asteapta sa le descoperiti colecțiile toamna-iarna ’17-’18, într-o ediție exuberantă, plină de viață, care trasează tendințele sezonului, alături de cele mai influente nume din fashion-ul românesc.

În cadrul evenimentului din gama ShukarBijoux vom prezenta cele două colecții, gândite și lucrate cu multă trudă și pasiune pentru dumneavoastră. Bine cunoscuta, colecție Îngeri, gândită sub design-ul Ralucăi Polea și lucrate manual în partea de execuție de argintarul Icruș Florea. Vă amintim că povestea colecției a început de la un produs vedeta din gama Shukar Bijoux, inelul îngeri, aparțind unui alt designer și anume Iulia Tonegaru. 

Plecând de la ideea de dualitate, am creat colecția Îngeri, formată de cinci obiecte. Jocul de alamă, argint și cupru  pune accentul pe faptul că nici binele, nici răul nu se găsesc în formă pură în timpul vieții.
Alegerea ca material pielea aduce colierului lung nuanța naturală a colecției și cercei asimetrici creează un efect de alungire al feței.

Queen Bee, este gândită de un tânăr bijutier la vârsta de doar 17 ani.  Ştefan îsi foloseşte talentul şi dexteritatea pentru a crea bijuterii deosebit de frumoase, având o atenţie foarte mare la cele mai mici detalii.  Colecția Queen Bee face parte din gama Shukar Bijoux și o veți găsi prezentă la eveniment. Prezența unor simboluri, precum miere, fagure și aripi de albine ating nuanța antreprizei sociale, deoarece Ștefan Mocanu dorește ca o parte din profit să fie investit în asociațiile de apicultori.

ShukarBijoux dorește să aducă sub cupola sa de marketing, cât și în cadrul antreprizei sociale, tineri și grupuri vulnerabile lucrând împreună, ating astfel conceptul de diversitate culturală și totodată promovând noua generație către un public nișat ce apreciază lucrul realizat manual, complexitatea și design-ul bijuteriei, cât și poziționarea a ceea ce reprezintă Shukar Bijoux. Încă din anul 2016, compania își face prezența la evenimentele de fashion românești, promovând grupurile vulnerabile și tinerii prin obiecte de design unic și inedit.  Brandul Shukar Bijoux își propune să transforme libertatea fiecărei femei în unicitate, croind bijuterii speciale pentru ele care să le pună în evidență trăsăturile frumoase.

Vă mai amintiți, faimoșii cerceii Iatagan? Da, cei care au două secrete și oferă o flexibilitate unică, pe care multe doamne și domnișoare le poarte cu atâta drag. Îi aducem și în această ediție la un preț promoțional.

 

 

 

 

 

 

#CloudNo9 #PopUpStore #MadeInRo #Yellowisthespirit #ShukarBijoux

Lasă un răspuns