Cloud No. 9 Pop-Up Store. Spring-Summer 2017

Cloud No. 9 Pop-Up Store se redeschide în weekend-ul 1-2 aprilie, la The ARK.

Peste 50 de designeri români își lansează colecțiile primăvară – vară 2017 într-o ediție exuberantă, plină de viață, care trasează tendințele sezonului, alături de cele mai influente nume din fashion-ul românesc.

Shukar Bijoux duce mai departe valoroasa tradiție a meșteșugarilor rromi, reinterpretând vechi simboluri ale acesteia în bijuterii cu design contemporan. Descoperă noua colecție realizată de designerii brand-ului în colaborare cu meșteșugarii rromi, pe 1 & 2 aprilie, la Cloud No. 9 Pop-Up Store. Spring / Summer 2017.
Cloud No. 9. O experiență unică de shopping.
#CloudNo9 #PopUpStore #MadeInRo

Noi, la #shukarBijoux transformăm libertatea în unicitate.

Misiunea noastră este să oferim fiecărei femei din lume, experiența libertății și unicității, data de frumusețe ei.

Ne dorim la acest eveniment să vă arătăm noua colecție îngeri, compusă din 5 piese, lucrate atent de Icruș Florea, sub designul Ralucăi Polea.

Inelul îngeri de unde a plecat colecția Îngeri, a fost creat de Iulia Tonegaru, sub brandul ShukarBijoux.

Colecția Îngeri are și o poveste, după urmează:

Ineul Îngeri – Aripa de argint reprezintă îngerul pozitiv, aripa de alamă semnifică îngerul negativ, ambele aripi sunt unite de cupru, care este un catalizator de energie, dintre cei doi îngeri. Inelul evidențiază dualitatea prezentă în fiecare ființă umană.
Plecând de la ideea de dualitate, am creat colecția Îngeri, formată de cinci obiecte. Jocul de alamă, argint și cupru  pune accentul pe faptul că nici binele, nici răul nu se găsesc în formă pură în timpul vieții.
Alegerea ca material pielea aduce colierului lung nuanța naturală a colecției și cercei asimetrici creează un efect de alungire al feței. 
Prin materiale și utilizarea de asimetrie, colecția oferă o abordare contemporană, simbolică și minimalistă al unui motiv romantic.

Raluca Polea Am 32 de ani, sunt artist plastic,absolvent al UNArte, cu o experienta in domeniul vizual de 10 ani.Cautarile mele artistice, inglobeaza bijuterie, moda,expozitii de fotografie,conceperea si organizarea evenimentelor culturale ,scenografie, si designul de mobilier. Am avut colaborari cu Teatrul Maria Filotti,Centrul de Creatie Braila, Muzeul Brailei. Extinzand motivul dualitatii ingerilor din inelul Shukar Bijoux ,am creat setul ce cuprinde o pereche de cercei, o bratara, si doua variante de coliere.Unul la baza gatului,conceput pentru a fi purtat la un decolteu si colierul lung,care aduce o noanta boho-chic colectiei. Setul este creat folosind diferite combinatii ale materialelor de baza- argint,alama si cupru, aducand un element nou, pielea si punand accent pe asimetrie.Prin imbinarea materialelor si liniile asimetrice,colectia propune o abordare contemporana,simbolica a unui motiv romantic -aripile ingerilor.Este gandita pentru femeia urbana, ce doreste sa fie in trend, dandu-i posibilitatea sa o foloseasca atat ca accesorii pentru zi, la o tinuta casual, cat si pentru evenimente.

Icruș Florea– un meșteșugar argintar aflat la a zecea generație de meseriași care transformă argintul și aurul în bijuterii care să aducă unicitate, arătând frumusețea nativă a fiecărei femei. M-am apucat de meseria de bijutier la vârsta de 30 ani, până atunci am avut o firmă de construcții. Impreuna cu Shukar Bijoux am reușit să duc mai departe dorința mea de a duce arta bijuteriei la un alt nivel și să transform fiecare bijuterie în una specială. 

Iulia Tonegaru deține brandul Selon. El te încurajează să spui DA şi ți se alatura prin creații unice, pentru că stilul este cuvântul care te caracterizează cel mai eficient. Oamenii sunt iubiţi, apreciaţi sau invidiaţi datorită propriului lor stil. Când ideile şi formele devin stil, avem de-a face cu opere de artă. Selon, mon amour | Brand românesc de tradiţie franţuzească Nu este de mirare că un brand născut şi dezvoltat într-o ţară francofonă, trimite pe oricine cu gândul la cultura franceză, spaţiu în care moda este recunoscută drept artă de sute de ani. Selon îşi propune să continue tradiţia franţuzească pe teritoriul României.

De altfel, în limba franceză Selon înseamnă „potrivit/vine ca o manusa”.

 

 

Lasă un răspuns